Avem prețuri speciale pentru cărbunii de narghilea💥 INTRA AICI 💥 Plătește on-line cu cardul și achită doar 12 lei pentru livrarea in EASY BOX!🔥

Accesorii narghilea

Afiseaza: 1-48 din 122 produse

 Filtre

Comandă acum cele mai utilizate accesorii pentru narghilea.
Avem preturi mici. Livrare in 24 h sau ridicare din Otopeni.

 


Accesoriile pentru narghilea sunt instrumente și dispozitive suplimentare care te ajută să îți îmbunătățești narghileaua, prelungesc timpul de fumat narghilea și vă oferă o adevărată plăcere în a explora această cultură unică.În categoria accesorii pentru narghilea vei găsi:

 

  • accesorii pentru mixarea aromei de narghilea

Alege aromele de narghilea pe care vrei sa le mixezi. Așează cărbunii pe aprinzatorul electric și ocupă-te de pregătirea creuzetului de narghilea.

Cât timp se aprind cărbunii, așează aromele alese pe Platou Special și mixează-le.

După ce le-ai mixat, nu-ți rămâne decât să le așezi în creuzet! Clătește acest platou special pentru mixarea aromelor de narghilea cu apă călduță și lasă-l la uscat până la următoarea sesiune de narghilea. 

 

Scăpa de o grija în plus! Nu mai este nevoie să aprinzi cărbunii pentru narghilea în bucatarie, pe plita ta scumpă! Tot ce ai nevoie pentru aprinderea cărbunilor este un aprinzator special care-ți permite să încălzești cărbunii rapid și uniform fără a recurge la utilizarea altor echipamente necorespunzătoare. Nimic mai simplu! 

 

Înlocuiește folia de aluminiu cu un HMD. Pasionatii de narghilea știu că acest dispozitiv se găsește și sub alte denumiri: Kaloud sau Smoke Box. Ideea e că, oricum i s-ar spune face același lucru, cu ajutorul lui poți gestiona cu ușurință cât de tare vrei să încălzești creuzetul! În cazul în care simți că aroma de narghilea este arsă, nu-ți rămâne decât să scoți capacul Hmd-ului și să-ți reiei sesiunea.

 

  • accesorii suplimentare pentru narghilea 

Unele accesorii pentru narghilea, nu sunt o necesitate dar este mult mai bine când le ai. 

Un
cleștele pentru cărbunii de narghilea, te va ajuta să transferi în siguranță și rapid cărbunii de la aprinzatorul de cărbuni, pe HMD, precum și să-i repoziționezi în timp fumatului.

Pentru evitarea situațiilor neplăcute,
cupola pentru narghilea este tot ce ai nevoie pentru a preveni căderea cărbunilor.

Păstrează narghileaua un timp cât mai îndelungat, nu ezita să-ți achiziționezi
produse pentru îngrijirea ei. 

 
Accesoriile pentru narghilea sunt la un click distanță: achiziționează orice accesoriu pentru narghilea la prețuri accesibile, cu livrare in 24h, iar dacă comanda ta depășește 250 lei, beneficiezi de transport gratuit. 


Ar trebui să cumpăr toate accesoriile când îmi achiziționez prima narghilea? 


Experții din domeniu vor răspunde: bineînțeles, pentru că e mai bine să te obișnuiești de la bun început cu toate accesoriile care îți vor ușura pregătirea unei narghilele. Unele din aceste accesorii sunt practic, de neînlocuit, iar fără ele, pregătirea narghilele va fi mai anevoioasă.

Accesoriile pentru narghilea pot fi un cadou bun pentru prietenii tăi pasionați de narghilea.

Suport clienti 08:00 - 21:00

0760059528 office@energyhookah.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!