Avem prețuri speciale pentru cărbunii de narghilea💥 INTRA AICI 💥 Plătește on-line cu cardul și achită doar 12 lei pentru livrarea in EASY BOX!🔥

Piese de schimb narghilea

Afiseaza: 1-48 din 60 produse

 Filtre

Piesele de schimb pentru narghilea sunt acele elemente consumabile, care în timp se deteriorează și trebuiesc schimbate. Narghilea, Shisha, Nargile, Hookah sunt denumiri ale aceluiași produs oriental care se remarcă pentru fumatul de tutun cu sau făra nicotină într-un mod plăcut și relaxant.

Narghileaua este formată din mai multe elemente, iar pentru a avea o sesiune reușită trebuie să cunoști fiecare element în parte. 

Vas narghilea este amplasat la baza narghilelei și în el se toarnă apa sau un alt lichid (vin, lapte, suc, dar nu le recomandăm. De ce? Vom discuta într-un alt articol viitor). Apa curăță și răcește fumul. 
Vasul de narghilea este realizat în mare parte din sticlă, dar există și vase din plastic sau metal. Mulți fumători de narghilea experimentează și adaugă bucăți de fructe sau gheață în vasul de narghilea.

Bază narghilea sau coloană unește cele două tuburi prin care fumul este filtrat și răcit. 
Este realizat cel mai des din oțel inoxidabil și este foarte importantă dimensiunea lui.

 

Furtun narghilea este acel tub flexibil realizat cel mai des din silicon, dar sunt și din plastic sau piele. Furtunele din silicon sunt cele mai utilizate, comode și ușor de curățat. Astfel de furtun va rezista mult timp, iar fumatul va fi mai bun.

Creuzet narghilea este unul dintre cele mai importante elemente ale unei narghilelei. În partea de sus a acestuia, se asează amestecul de tutun narghilea. După umplere, creuzetul este acoperit cu folie de aluminiu sau HMD peste care se asează cărbunii încinși. 
Cele mai populare creuzete pentru narghilea sunt făcute din lut dar există și  din sticlă, silicon sau ceramică.

Farfuria pentru narghilea sau scrumiera este elementul pe care adesea se scutură cărbunii încinși sau se asează cleștele. De cele mai multe ori această farfurie narghilea este metalică.

Muștiuc narghilea este o componentă indispensabilă prin care inhalezi aroma de narghilea. Este realizat, în principiu, din inox dar poți găsi și din plastic, aluminiu sau lemn.

 

Garnituri și conectori narghilea: fără aceste componente, sesiunea ta de narghilea n-ar mai fi. Aceste elemente micuțe, fac legătura dintre cele mai importante piese de narghilea făcând-o etanșă.

În concluzie, acestea sunt componentele de bază ale unei narghilele, făra de care sesiunea ta de narghilea n-ar fi posibilă. 
Dar asta nu e tot. Pe lângă narghilea mai ai nevoie de arome, cărbuni și accesorii narghilea. 

 

Dacă ești in căutarea unei produs complet (narghilea + accesorii de bază)  nu ezita să ne contactezi. Îți vom oferi toate detaliile despre tot ce ai nevoie pentru ca sesiunea ta să fie una profesională.

Contactează-ne pentru o consiliere GRATUITĂ.

Dacă deții narghileaua potrivită, aromele preferate și câteva accesorii narghilea, îți garantăm că o sesiune de narghilea vine ”mănușă” tuturor zilelor obositoare, pline de stres și încărcătură dar și acelor zile în care pur și simplu vrei să te relaxezi, cu sau fără prieteni.

Pentru comezi narghilea En-Gross - CERE O OFERTĂ! 
 

Suport clienti 08:00 - 21:00

0760059528 office@energyhookah.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!