Carbuni narghilea

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Narghilea-shisha.ro un magazine online de narghilea complet, unde toate produsele sunt atent selectionate. Gama variata de cărbuni narghilea pe care ți-o propunem, se va preta perfect nevoilor tale. Achizitionează acum carbuni narghilea cocos sau cu autoaprindere și bucura-te de sesiuni de narghilea lungi și de calitate. Cunoscătorii în acest cultură minunată, care dețin o narghilea, știu cât de mult contează calitatea cărbunilor, aceștia determinând durata unei sesiuni de fumat. 

În magazinul nostru de narghilea, poți comanda on-line sau cu ridicare direct din sediul nostru, o gamă variată de cărbuni narghilea de înaltă calitate.

 

În principal, sunt două tipuri de cărbuni, disponibili și în magazinul nostru de narghilea: 
 

- Cărbuni naturali din coajă de cocos (Shisko, Tom Cococha, Cocobration, Zocomo)
- Cărbuni de narghilea cu aprindere rapidă (autoaprindere)

 

Primul tip de cărbune, cel din coji de nucă de cocos, este cel mai utilizat tip de cărbune narghilea, timpul de ardere fiind mult mai lung.

Este un tip de cărbune ecologic, nu va influența gustul aromei și nu va dezvolta mirosuri suplimentare pe timpul sesiunii de fumat narghilea. Un alt avantaj al cărbunelui natural cocos pentru narghilea este timpul lung de ardere, deoarece cărbunele natural are un conținut foarte mare de carbon și este presat foarte strâns.


În topul cărbunilor pentru narghilea, cei mai buni cărbuni narghilea sunt de la branduri precum Shisko, Cocobration sau Zocomo. Alege-i pe aceștia pentru sesiuni de narghilea lungi, fără cenușă și fără a trebui să schimbi cărbunii după o perioada de timp. 

 

Carbunele narghilea cocos este de obicei presat în cuburi dreptunghiulare, cuburile sunt acum disponibile în diferite dimensiuni, cum ar fi: 25 x 25 x 25 mm cub, 26 x 26 x 26 mm cub, sau 27 x 27 x 27 mm cub. Dimensiunea cubului determină cât de mult arde cărbunele și cât de încins rămâne, cele mai populare dimensiuni pentru cărbunele de narghilea fiind cele de 25 mm sau 26 mm. Acest cărbune narghilea necesita aprins cu un aprinzător cărbuni narghilea  - vezi aici.
 

Cărbune cu autoaprindere pentru narghilea are capacitatea de a se aprinde rapid cu o simplă brichetă sau chibrituri.
 

Este folosit în special în natură sau în spațiile fără curent electric. Un astfel de cărbune arde mult mai repede, componentele chimice adăugate în compoziție emană un miros specific și dăunează sănătății. 
 

Deoarece, cărbunii pentru narghilea joacă un rol foarte important în prepararea unei narghilele de calitate, îți recomandăm, să fii foarte grijuliu atunci când îți achiziționezi cărbunii narghilea.

Știm că prețul cărbunilor narghilea poate fi un factor decisiv în această alegere, dar carbunii premium din cocos pentru narghilea, vor fi cea mai bună alegere a ta, pentru o durată mai lungă a sesiunii tale, dar și dacă îți dorești o compoziție 100% naturală, absolut inofensivă pentru sănătatea.

Pentru comezi  Carbuni Narghilea En-Gross - CERE O OFERTA! 

Suport clienti 08:00 - 21:00

0760059528 office@energyhookah.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!