Doar 12 lei taxa de transport pentru comenzile cu ridicare din Easy Box-ul Sameday. Profită acum. Ai livrare în 24h*.

Pudra colorata vas narghilea

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Te-ai întrebat vreodată cum poți da ”viață” narghilelei tale astfel încât să faci din orice sesiune de narghilea un moment unic și  special? 

 Pentru că iubim lucrurile frumoase la fel ca tine, îți recomandăm cel mai iubit colorant pentru vasul de narghilea Xschischa.
 Oferă sesiunii tale de narghilea magie!

Se spune că, există o legătură între culori și emoții și că acestea au un adevărat impact în viața noastră. Sparge monotonia vasului transparent și dă-ți voie la o sesiune cu efecte spectaculoase.

Îți punem la dispoziție  12 nuanțe de la renumitul brand German Xschischa. 

Această pudra pentru vasul de narghilea NU influențează în niciun fel sesiunea de shisha: fumul nu v-a prinde culoare și aroma nu-și va schimba gustul. 

Ca să obții efecte speciale în vasul de narghilea, este deajuns să pui o linguriță de praf colorat în vasul de narghilea. Asigurați-vă că agitați puternic vasul, astfel încât praful colorat pentru vasul de narghilea  să se amestece cu apa. 

Noua culoare a apei din vasul de shisha va străluci și se va redistribui după fiecare tragere.

Aveți însă grijă să nu puneți prea multă pudră colorată pentru vasul de narghilea deoarece acesta se poate depune pe fundul vasului. Dacă observați acest fenomen, trebuie doar să suflați pentru a redistribui culoarea.

Pudra colorată pentru vasul de narghilea, Xschischa, NU conține substanțe nocive.

După utilizare se recomandă spălarea vasului de narghilea cu Pudra Schmand Weg  și cu un  buretele special pentru vasul de shisha astfel încât să îi oferiți vasului dvs o curățare profesională.

 

Completează-ți sesiunile de shisha cu acest artificiu estetic! 

 

Suport clienti 08:00 - 21:00

0760059528 office@energyhookah.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!