🥳Cu noi ai parte de cea mai mică taxă de livrare! Plătește online cu cardul și alege livrarea în Easy Box pentru a beneficia de doar 12 lei taxa de transport. Comanda acum 👇

Creuzet narghilea

Afiseaza: 1-48 din 51 produse

 Filtre

Unul dintre cele mai importante elemente ale unei sesiuni de narghilea reusite este CREUZETUL.


Dimensiunea, forma și modelul creuzetului pot determina, în mod absolut, timpul unei sesiuni de narghila.

În general, într-un creuzet pentru narghilea mic se va pune mai puțin tutun, deci sesiunea va fi influențată de creuzet, astfel sesiune de narghilea va fi mai scurtă, în timp ce, într-un creuzet mai mare...tutunul va fi mai mult, iar sesiunea de narghilea va fi mai lungă. (Logic, până aici...)

În timp ce dimensiunea creuzetului joacă cu siguranță un rol important în durata unei sesiuni de narghilea, este forma creuzetului.

Când vorbim despre creuzete pentru narghilea, există trei tipuri remarcabile: „Turkish”, „Vortex” și „Phunnel”.

Modelul ”Turkish” poate fi cu siguranță o alegere potrivită, dar trebuie să ții cont că, găurile aflate în partea de jos a creuzetului pot scurta sesiunea de narghilea. De ce?.... Deoarece tutunul / aroma pentru narghilea conține ingrediente lichide (melasă, glicerină, arome), care se pot strecura prin orificiile creuzetului, ajungând, prin bază, în vasul de narghilea. Dacă rămâne mai puțină melasă sau sirop, atunci sesiunea de fumat poate fi mai scurtă ...sau poate să nu aibă un gust atât de aromat precum te-ai fi așteptat.

Modelul „Vortex” are un fel de „turn” central ridicat, cu orificii în jurul părții respective. Deoarece găurile stau mai sus în creuzet și nu direct sub tutun, aromele pentru narghilea nu vor pătrunde în bază sau în vas.

Același principiu se regăsește și la creuzetul de tip „Phunnel”. Diferența principală dintre cele două este că într-un creuzet „Phunnel”, „turnul” central ridicat are o gaură mare în partea superioară, în loc de câteva găuri mai mici în lateral.

Ambele modele permit aromelor de tutun să rămână în creuzet – astfel că sesiunea de narghilea va fi mai durabilă și mai aromată. 

Suport clienti 08:00 - 21:00

0760059528 office@energyhookah.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!