Despre Noi

Energy Hookah este un shop on-line de narghilea care îți oferă  pe lângă gama variată de narghilele premium și toate accesoriile de care ai nevoie  pentru o sesiune de narghilea reușită.


Scopul nostru este să vă punem la dispoziție cele mai iubite și căutate produse din această nișă și să vă facem experiența de cumpărare cât mai ușoară și plăcută.

Pe site-ul nostru poți găsi următoarele categorii de produse:


Promotii - aici vei găsi, lună de lună, reduceri la produsele cele mai iubite de clienții noștri, reduceri la ultimele produse în stoc sau pachete promoționale care includ tot ce ai nevoie pentru o sesiune de narghilea. 


Arome - am ales pentru tine cele mai renumite branduri de arome pentru narghilea FĂRĂ tutun. Ne bucurăm de experiențe unice, complexe și cu mult fum, date de aromele pentru narghilea fără tutun pe care trebuie neapărat să le încerci!


Narghilea - tot mai multe persoane cauta pe google: shisha, hookah sau narghilea. Cele mai căutate, întrebate și iubite narghilele sunt chiar aici. Nu-ți rămâne decât să alegi modelul potrivit, iar de livrare ne ocupăm noi!


Creuzet - acum că te-ai uitat după narghilea, ai nevoie și de celelalte accesorii. În aceasta categorie găsești modele variate de creuzete atât pentru începători cât și pentru profesioniști.


Carbuni - cărbunii naturali din coajă de cocos sunt la un click distanta! Alege-i pe cei care ți se potrivesc!


Elemente narghilea - aici găsești componentele care completează narghileaua. Fie ca ai nevoie de un furtun, un vas pentru narghilea sau doar un smoke box, în această categorie, ai de unde alege!


Accesorii - fie ca ai nevoie de un praf colorat pentru vasul de narghilea sau fie ca vrei doar de o garnitura pentru creuzet, în aceasta categorie găsești cele mai multe produse conexe pentru narghileaua ta. 


EXCLUSIV - ultima categorie dar nu cea din urmă. Narghilelele exclusiviste, din aur, te așteaptă să le adaugi în colecția ta! Fi original, fi diferit, fi unic la fel ca aceste narghilele!


Tot pe site-ul nostru găsești secțiunea BLOG, unde săptămână de săptămână postam articole noi. Încercăm să scriem, pe înțelesul tuturor, totul despre narghilea, și nu doar informații din experiența proprie, ci și informații din surse avizate. 


Nu vă mai rămâne decât să alegeți secțiunea dorită a site-ului nostru, să căutați produsele de care aveți nevoie, iar pentru sfaturi: sunați-ne sau scrieți-ne pe whatsapp direct de pe pagina site-ului nostru. 


Consultanții noștri vor fi bucuroși să vă răspundă la toate întrebările cu privire la orice produs și vă vor ajuta să alegeți tot ce aveți nevoie pentru o sesiune de shisha, inclusiv piesele și accesoriile necesare. 


Ne bucurăm că împreună cu partenerii noștri SAMEDAY, putem onora comenzile în doar 24-48h, ceea ce înseamnă că produsele comandate vor ajunge la tine într-un timp foarte scurt.


Comanda produsele favorite și vino să le ridici chiar tu de la adresa: Calea Bucureștilor, Nr 25, Otopeni, Ilfov.


Lucrăm pentru reputația noastră și suntem întotdeauna deschiși să vă ascultăm sugestiile. Feedback-ul dumneavoastră este foarte important pentru noi. El ne oferă o înțelegere mai bună a ceea ce trebuie remediat în activitatea noastră. Așa că nu ezita să ni-l oferi!


Vă mulțumim!

Cu stimă și respect, Echipa Energy Hookah


Whatsapp Chat
Cu ce te putem ajuta? Suntem aici pentru tine!
Energy Hookah

Abonează-te la newsletter

Rămâi conectat cu noutățile și promoțiile noastre.

* E-Mail:

Whatsapp Chat
Cu ce te putem ajuta? Suntem aici pentru tine!
Energy Hookah