Doar 12 lei taxa de transport pentru comenzile cu ridicare din Easy Box-ul Sameday. Profită acum. Ai livrare în 24h*.

Cum să diversifici gustul narghilelei? Lichide folosite pentru vasul de narghilea

Cum să diversifici gustul narghilelei? Lichide folosite pentru vasul de narghilea

Cunoscătorii de narghilea bună se întreabă adesea: cum pot diversifica gustul narghilelei? Este posibil să fumezi narghilea doar pe apă?

După cum știi deja, gustul și aroma fumului depind de două componente: tutunul folosit și lichid din vasul de narghilea. 

Pentru a obține o nouă combinație interesantă, trebuie să experimentezi cu ambele. 

Astăzi aducem în atenția ta cele mai neobișnuite rețete de lichide pe care le poți pune în vasul de narghilea și îți vom recomanda tipul de tutun/ aromă narghilea potrivit pentru fiecare dintre ele. Cu aceste combinații poți obține de la relaxare completă până la prospețime revigorantă.

Pentru persoanele care își achiziționează o narghilea, recomandarea noastră este: apa. Descoperă mai întâi savoarea aromelor de narghilea folosite, familiarizează-te cu ele, apoi treci la nivelul următor. 

Poți adauga 4-5 cuburi de gheață, pentru un plus de prospețime.
 

Lichidul pe care îl folosești în vasul de narghilea, în primul rând, ar trebui să aibă un gust plăcută. Poți încerca băuturi precum:

  • suc

  • vin

  • coniac

  • lapte

 

În al doilea rând, lichidele concentrate pe care dorești să le adaugi în vasul de narghilea trebuie neapărat diluate cu apă potabilă. Aici facem referire la lichidele alcoolice. Pentru a fi mai explicită, adaugă puțină băutură în apa din vasul de narghilea, de exemplu, un raport de 1:7. 


Fumatul de narghilea doar pe alcool pur (whisky, coniac etc.) poate avea consecințe neplăcute: dureri de cap, stări de greață sau amețeli. În plus, fumatul de narghilea pe alcool pur, irită puternic gâtul. 


În al treilea rând, încearcă lichidul din vasul de narghilea, înainte de a finaliza prepararea narghilelei. După ce torni o cantitate mică în vasul de narghilea de suc, lapte, alcool, pur și simplu trage aer din conectorul furtunului. Acest lucru te va face să înțelegi cât de intens, slab sau plăcut este amestecul folosit și, dacă este necesar, să-l completezi.

În al patrulea rând, ține cont de tutunul de narghilea folosită în creuzet. Ar trebui să existe o compatibilitate între tutunul ales și lichidul din vasul de narghilea. Bazează-te pe propriul tău gust. Vei știi cu siguranță dacă rezultatul este cel pe care ți-l dorești.

Atenție: nu folosi apă direct de la robinet, decât dacă aceasta este filtrată. Nu cred că îți dorești ”urme de clor”  în amestecul tău.

Mai jos, am adunat câteva ”rețete neobișnuite” pe care le poți încerca dacă îți dorești sesiuni de narghilea unice dar și dacă vrei să îi impresionezi pe cei din jurul tău.

Gust rece toarnă șampanie în vasul de narghilea, acompaniată de câteva cuburi de gheață. Folosește în creuzet o aromă mentolată combinată cu pepene galben. Folosind acest amestec vei obține un gust răcoros, fresh și extrem de gustos.

Gust încântător - adaugă în vasul de narghilea pe lângă apă un shot de coniac. Folosește un tutun de pepene galben sau pepene roșu, dar poți folosi de asemenea mixuri exotice. Gustul va fi unul de nedescris, însă nu te pripi cu alcoolul. O cantitate mai mare de alcool poate altera rezultatul final.

Gust fresh - vrei să obții gustul unei lămâi proaspete? Pune la frigider pentru câteva ore sucul stors de la o lămâie amestecat cu o crenguță de mentă tăiată. Adaugă în vasul de narghilea cuburile obținute. În creuzet folosește o aromă de lămâie ( îți recomandăm  Limonada de Iasomie sau Jeleuri cu lămâie) în proporție de până la 70%, iar 30% mentă. Crede-mă, vei obține o aromă atât de gustoasă încât va fi ”asul tău din mânecă” atunci când vrei să impresionezi. 

Dacă îți dorești mai multe detalii despre mixologia aromelor de narghilea, am detaliat într-un alt articol toate aspectele de care trebuie să ții cont atunci când creezi un mix interesant.
 

Deasemenea, pentru un plus de culoare, adaugă în vasul de narghilea, (doar cu apă) pudra colorata de la Xschischa și vei avea parte de o narghilea excentrică. Alege culoarea potrivită și asorteaz-o cu narghileaua și creuzetul tău.


Acestea fiind supuse, așteptăm cu nerăbdare să ne spui care sunt cele mai neobișnuite ”rețete” pe care tu le-ai folosit pentru a avea un mix de narghilea deosebit.

 

Relaxează-te altfel! Spor la fum!

Alexandra, Energy Hookah

Suport clienti 08:00 - 21:00

0760059528 office@energyhookah.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!