Doar 12 lei taxa de transport pentru comenzile cu ridicare din Easy Box-ul Sameday. Profită acum. Ai livrare în 24h*.

Narghilea Premium. Beneficii.

Narghilea Premium. Beneficii.

Narghilea (nargila, shisha sau hookah) este acel dispozitiv cu care zilele tale pot deveni mai relaxante, mai destinse și mai plăcute. Indiferent dacă ai o zi aglomerată, stresantă sau o zi plină de evenimente pozitive, narghileaua, va fi prietenul tău de nădejde.

Acum este mai simplu ca niciodată să fumezi o narghilea!

Pe piață există nenumărate branduri de narghilea, care mai de care mai sofisticate, mai atractive și mai remarcabile, realizate din cele mai bune materiale, în dimensiuni și culori diferite. Practic, câte modele de narghilea, atâtea prețuri diferite și opțiuni de a alege.

Când vezi multitudinea de prețuri și diferența mare între aceste prețuri, te vei întreba: ”da ce face această narghilea, știe și să gătească?” :)). Răspunsul este nu, nu știe să gătească dar are beneficii net superioare față de cele care sunt la un buget mai mic.

Hai să vedem despre ce este vorba. 

Mai jos, vom dezvălui pe îndelete care sunt principalele beneficii aduse de o narghilea premium astfel încât să înțelegi de ce unele modele ajung la 1000, 1500, 2500 și chiar + 10.000 de lei.

Tot mai multe branduri de narghilea, pun accentul pe calitatea materialelor din care acestea sunt realizate, pe tragerea cât mai ușoară dar și pe aspect și designul cât mai sofisticat al acestora.

Dacă ne gândim logic, putem să împărțim beneficiile narghilelelor premium în două direcții: CALITATE și PLĂCERE. Evident, calitatea face diferența întotdeauna! Iar calitatea superioară după cum bine știi, costă!

 

CALITATEA

Modelele de narghilea premium sunt realizate întotdeauna din materiale de calitate excepțională – fapt ce contribuie, în primul rând, la durabilitatea în timp a narghilelei. Ceea ce înseamnă că o shisha mai scumpă te va ține ani la rând mai ales dacă îți dorești să nu schimbi narghileaua după câteva utilizări. 

Dacă faci un calcul pe termen lung, e foarte posibil să ieși în avantaj – chiar dacă investiția inițială este mai mare. Rezistența materialelor, măiestria cu care sunt realizate narghilelele premium și atenția deosebită la detalii,  sunt punctele cheie – mai ales atunci când narghileaua se folosește zilnic.

În al doilea rând, o narghilea creată din materiale premium va asigura o tragere mult mai ușoară față de o narghilea ieftină. În categoria premium se încadrează, de exemplu, narghilele din inox, care au un grad mare de rezistență la coroziune, sunt ușor de întreținut și au un aspect plăcut. Tot din această categorie premium fac parte și narghilelele din lemn natural, care sunt de-o frumusețe rară, realizate impecabil, de care e imposibil să nu te îndrăgostești.

Totodată, de cele mai multe ori narghilelele premium sunt realizate manual, ceea ce necesită timp și investiție mai mare din partea producătorului – de aici și costuri mai mari pentru prețul final de vânzare. Atunci când sunt utilizate materiale naturale, de calitate, să fii sigur că și execuția este pe măsură.

Așa iau naștere diferitele modele de narghilea de top.

Din portofoliul nostru fac parte producători specializați – precum WOOKAH (Polonia) sau brandul MOZE (Germania) care nu fac rabat de la designul spectaculos care să transforme o narghilea bună din punct de vedere funcțional într-o adevărată capodoperă estetică. O narghilea modernă de lux va face deliciul oricărui privitor pasionat de frumos. Măiestria cu care producătorii amintiți anterior reușesc să creeze narghilele este de neegalat pe piață.

Așadar, prețul se justifică prin materialele calitative folosite, prin tehnica deosebită de concepere, prin tradiția pe care o au pe piața de shisha, prin designul rafinat, prin timpul dedicat micilor detalii care fac o narghilea pur și simplu perfectă în utilizare.

 

PLĂCERE

Pe de altă parte, în procesul de achiziție este implicată și latura emoțională, plăcerea oferită de deținerea produsului în sine. Atunci când ești mulțumit de achiziția făcută, pur și simplu, te simți bine. Iar atunci când produsul achiziționat te surprinde, te simți parcă, și mai bine.

Chit că ești doar tu în intimitatea casei tale la finalul unei zile lungi, chit că îți inviți prietenii la o sesiune de fumat și povestit, vei simți o satisfacție interioară când utilizezi o narghilea premium, cu aspect remarcabil și funcționalități speciale ce asigură o sesiune savuroasă, fără bătăi de cap în pregătire sau curățarea acesteia.

Nu face compromisuri când vine vorba de confort și de micile plăceri ce te relaxează.

Mizează pe o narghilea pe gustul tău și banii cheltuiți pe achiziționare se vor întoarce sub formă de momente de plăcere, bucurie și răsfăț.

Dacă îți dorești o narghilea care să fie în concordanță cu stilul tău de viață, să reflecte calitatea și profesionalismul, să se ridice la standardele statului tău social, o narghilea care să rezoneze cu personalitatea ta dinamică, atunci îți recomand din suflet să mizezi pe faptul că o narghilea premium asigură o experiență premium.

Când vine vorba de standarde înalte, noi, cei de la Energy Hookah, ne dorim să îți satisfacem toate dorințele. Tocmai de aceea am adus mai aproape de tine narghilele de lux și produse premium din această nișă. 

Garantăm cea mai înaltă satisfacție când vine vorba de o sesiune de narghilea cu adevărat specială!


Relaxează-te altfel! Spor la fum!

Alexandra, Energy Hookah

 

Suport clienti 08:00 - 21:00

0760059528 office@energyhookah.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!