Doar 12 lei taxa de transport pentru comenzile cu ridicare din Easy Box-ul Sameday. Profită acum. Ai livrare în 24h*.

Cărbunii de narghilea - tipuri de cărbuni narghilea

Cărbunii de narghilea - tipuri de cărbuni narghilea
Cărbunele de narghilea de calitate este ceva fără de care este imposibil să te bucuri de fumat. Cărbunele joacă un rol la fel de important ca și tutunul / aromele de narghilea. Prin urmare, alegerea trebuie abordată cu multă seriozitatea.

Cred că știi deja, a cumpăra tutun / arome sau cărbune pentru narghilea nu este atât de ușor, precum pare. Pentru a achiziționa un produs de calitate, trebuie să știți cât mai multe detalii despre el.

Majoritatea clienților ne întreabă: ”Care este cel mai bun cărbune de narghilea?” Este imposibil să dăm un răspuns fără rețineri la această întrebare, deoarece fiecare cărbune are atât avantaje, cât și dezavantaje.

Cel mai popular cărbune pentru narghilea este cel din nucă de cocos. Aceștia are o serie de avantaje, printre care se numără:
  • cărbunii din nucă de cocos sunt naturali, nu conțin aditivi chimici nocivi;
  • rețin căldura o perioadă lungă de timp (peste 40-50 min);
  • nu influențează gustul original al tutunului / aromei de narghilea;
  • nu emană miros neplăcut în timpul sesiunii de narghilea;
  • nu trebuie să îi înlocuiești frecvent în timpul unei sesiuni de fumat.

Cu toate acestea, acești cărbuni de narghilea au și anumite dezavantaje. Un exemplu este: timpul de aprindere (durata de aprindere poate să ajungă și pâna la 10 min). Deasemenea, acești cărbuni narghilea nu se pot aprinde decat cu un aprinzator electric special sau pe o plită.

Cărbune pentru narghilea cu aprindere rapidă sau autoaprindere, al cărui preț este semnificativ mai mic decât cărbunele de nucă de cocos, este, de asemenea, la mare căutare mai ales în sezonul cald.

Acești cărbuni fac posibilă începerea fumatului mai rapid datorită aprinderii instantanee a cărbunelui, dar, cu toate acestea, are câteva dezavantaje: este creat pe bază de substanțe chimice, are un miros neplăcut, pot produce scântei puternice și au un timp scurt de reținere a căldurii. 

P.S. Știai că dacă nu ai o sursă de curent pe lângă tine, există o modalitate prin care poți aprinde cărbunii de cocos?

Iată cum: așează pe 2-3 cărbuni cu autoaprindere un cărbunde de nucă de cocos. Când acesta s-a încins pâna la jumătate, întoarce-l pe partea cealaltă. Astfel vei aprinde cărbunele din nucă de cocos, fără curent, ceea ce va face ca sesiunea ta de narghilea să fie cât mai lungă, fără să trebuiască să înlocuiești cărbunii la fiecare 10-15 min.

Printre profesioniștii de shisha, cărbunii de cocos au primit mai multă apreciere decât cei cu auto-aprinderea, dar pentru cei care ies în natură și nu au o sursă de curent, cărbunii cu autoaprinderea sunt perfecți. 

 

Relaxează-te altfel! Spor la fum!

Alexandra, Energy Hookah

Suport clienti 08:00 - 21:00

0760059528 office@energyhookah.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!