Doar 12 lei taxa de transport pentru comenzile cu ridicare din Easy Box-ul Sameday. Profită acum. Ai livrare în 24h*.

Cum afectează apa din vasul de narghilea experiența ta de fumat

Cum afectează apa din vasul de narghilea experiența ta de fumat

În acest articol, vom discuta despre un element esențial al narghilelei: apa din vasul de narghilea. Deși poate părea doar un simplu lichid care ajută la filtrarea fumului de tutun, apa din vasul de narghilea are un impact semnificativ asupra experienței tale de fumat.

Dacă ești un pasionat al narghilelei sau doar începi să îți descoperi interesul pentru această experiență de fumat, citește mai departe pentru a afla cum apa din vasul de narghilea poate influența și îmbunătăți sesiunea de narghilea. 

Rolul apei în vasul de narghilea

Apa din vasul de narghilea nu este doar un filtru, ci și un răcitor suplimentar. Aceasta are rolul de a sparge bulele de fum și de a reduce nivelul de cancerigeni, făcând astfel narghileaua mai sigură pentru sănătatea ta. 

De asemenea, apa îndepărtează excesul de nicotină, reduce cantitatea de fenol din compoziția fumului și elimină prezența particulelor dăunătoare.

În plus, apa este componenta principală fără de care formarea fumului pur și simplu nu va funcționa. În lipsa apei, narghilea nu poate fi folosită.

De ce apa din vasul de narghilea trebuie să fie rece?

Apa din vasul de narghilea trebuie să fie rece deoarece acționează ca un potențiator de aromă și contribuie la o experiență mai bună a fumatului

Atunci când fumul intră în apă rece, este bine filtrat, iar gustul se dezvăluie mai mult.  În plus, apa rece asigură o trecere mai ușoară a fumului dens, iar gustul este mai intens. 

Încercați să fumați narghilea cu apă caldă sau la temperatura camerei și veți observa diferența de gust a aromei. 

De aceea, este important ca apa din vasul de narghilea să fie cât mai rece, chiar e recomandat să ”arunci” câteva cuburi de gheață pentru a o răci. 


 

De ce trebuie să schimbi apa din vasul de narghilea și cum să fumezi fără a schimba apa?

Schimbarea apei din vasul de narghilea este esențială pentru a menține gustul original și plăcut al tutunului. 

Apa din vas colectează elementele chimice. Dacă aceasta nu este schimbată după o sesiune de narghilea, la următoarea sesiune va filtra mai greu fumul astfel aroma va fi alterată.

În plus, dacă nu folosești un captator de melasă, în apă se vor strânge frunze și lichid de la tutunul folosit anterior, ceea ce poate afecta următoarea sesiune de narghilea. 

Dacă nu există posibilitatea de a schimba apa din vasul de narghilea, se poate fuma pe aceeași apă însă este important să răcești apa din vas pentru a reduce gustul alterat și pentru a menține o calitate bună a aromei.  De asemenea, puteți adăuga lămâie, fructe sau gheață pentru a îmbunătăți gustul.

În concluzie, este recomandat să schimbați apa din vasul de narghilea în mod regulat pentru a menține o experiență de fumat plăcută și sănătoasă.

Relaxează-te altfel! Spor la fum!

Alexandra, Energy Hookah

 

 

Suport clienti 08:00 - 21:00

0760059528 office@energyhookah.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!