Doar 12 lei taxa de transport pentru comenzile cu ridicare din Easy Box-ul Sameday. Profită acum. Ai livrare în 24h*.

Brandul de narghilea Premium Wookah. Generalitati și curiozități

Brandul de narghilea Premium Wookah. Generalitati și curiozități

”Your wooden hookah”
 

Conceptul Wookah este o simfonie de rafinament și calitate.
 

“Why not make a hookah where the priority is quality, design and finish?”  S-au întrebat producătorii Brandului Wookah.

Pornind de la această întrebare, brandul polonez și-a propus să realizeze un produs premium în care calitatea, designul și finisajele să fie într-o relație absolut armonioasă. Fiecare detaliu, etanșare și îmbinare au fost gândite în amănunt, punându-se accent în primul rând pe calitatea superioară. Așa a luat viața ideea folosirii lemnului. 
 

Wookah este legatura dintre două cuvinte: narghilea și lemn!
 

Brandul Wookah, a atins culmi incredibile, în tehnica de a realiza narghilele durabile și-n același timp, elegante și misterioase. Wookah este de multă vreme cel care îndeplinește cele mai înalte standardele de calitate, de aceea, tot mai multe persoane își doresc să dețină propria narghilea Wookah.

Narghilele Wookah sunt realizate în Polonia. În procesul de realizare a narghilelelor se folosesc mai multe tipuri de lemn, atât domestic, cât și exotic, ceea ce face ca fiecare narghilea să fie unică. 

În afară de lemn, se folosesc materiale precum oțel inoxidabil, piele naturală, sticlă de cristal fără plumb, sticlă și ceramică. Fumul, care trece prin axul coloanei, destul de înalte, al narghilelei Wookah, este filtrat suplimentar de impuritățile dăunătoare și, de asemenea, îi reduce semnificativ temperatura. Acest lucru face fumatul să fie mai plăcut și mai sigur. Sistemul intern protejează fiabil lemnul de umiditate și fum. Lipiciurile, lacurile și “materialul lor secret” pe care îl folosesc pentru interiorul narghilelor sunt certificate pentru utilizare cu apă potabilă. Producătorul controlează cu strictețe calitatea produselor sale pentru a oferi clientului final satisfacție, calitate premium și mulțumire.
 

Narghilelele sunt în principal lucrate manual, piese mai detaliate fiind realizate cu ajutorul mașinilor CNC. Produsul final este foarte calitativ, ușor în utilizare, convenabil și practic. Datorită asamblării rapide, nu vă împovărați cu bătăi de cap suplimentare. 

 

Colecțiile Brandului Wookah

 

Pentru iubitorii de narghilea fie de clasic, fie de ”fiță” sau mai excentrici, brandul Wookah, a gândit mai multe colecții remarcabile: 

Wookah ORIGINAL  -  acest nume este dat datorită originalității materialelor din care sunt fabricate narghilele din această colecție. În timpul procesului de producție, toate trăsăturile caracteristice ale lemnului natural, cum ar fi structura, culoarea sau fermitatea, nu numai că sunt păstrate, ci și aduse în prim-plan. În această colecție se pune multă atenție pe naturalețea lemnului. Fiecare tip de lemn are propriul său caracter care face ca un produs să fie neobișnuit, prin urmare fiecare baza de narghilea este unică.

 

Wookah CLASIC -  narghilerlele realizate în întregime din lemn. Atât baza cât și vasul de narghilea sunt realizate din lemn.  În producție se folosesc o mulțime de tipuri de materiale exotice și domestice atent selectate, care conferă narghilelelor Wookah un aspect deosebit. Fiecare piesă conține un strat de protecție impermeabil și rezistent la fum, care este omologat pentru a fi utilizat cu apă potabilă. Acest lucru face ca produsele Wookah Classic să fie o fuziune a aspectului tradițional și a soluțiilor moderne. Colecția Wookah CLASIC este o reflectare a sloganului Wookah: „WOOKAH - narghileaua ta din lemn”.

 

Wookah COLORED - o colecție de narghilele colorate care îmbină lemnul cu o gamă largă de culori amestecate. Este colecția de narghilele extravagante, neobișnuite și unice, disponibile în diverse combinații de culori. Deoarece sunt lucrate manual, fiecare piesă poate diferi ca textură, iar rezultatul final este întotdeauna excepțional. Oportunitatea de a amesteca diverse culori împreună permite crearea unor narghilele unice. Fiecare narghilea WOOKAH este finisată cu grijă pentru a oferi o combinație naturală și inedită de culori.

 

Wookah PREMIUM - se remarcă prin aspectul lor imprevizibil și finisajul remarcabil. Fiecare narghilea este realizată cu angajament uriaș și atenție la fiecare detaliu. O combinație de lemn clasic cu un design modern conferă narghilelei un caracter unic. Efectul extraordinar este rezultatul abilităților remarcabile ale maeștrilor Wookah în lemn. Pentru aceasta colecție, lemnul a suferit tratamente speciale, precum forme fulger gravate în lemn. Nu numai ideea excepțională pentru produs, ci și unicitatea și designul neobișnuit creează narghilea cu propriul stil.

 

Wookah Placata cu aur 25K - această colecție prezintă ediția exclusivă de narghilele Wookah placate cu aur de 24K. Toate piesele metalice sunt acoperite cu aur de 24K. Setul vine complet echipat într-o valiză elegantă și include toate accesoriile inclusiv o placă suplimentară din oțel inoxidabil

 

 

* WOOKAH placat cu aur de 24K este disponibilă doar pe comandă specială.


Cum demontez corect narghileaua WOOKAH?
 

Acum că știm toate detaliile despre brandul Wookah hai să vedem cum se demontează corect o narghilea Wookah:

Pasul 1. Scoate furtunul din bază și îndepărtează muștiucul. Ține cont că partea din inox a mustiucului nu este demontabilă, deci nu trebuie să o forțezi.

Pasul 2. Scoate baza de pe vas. Deșurubează conectorul de creuzet și scoate farfuria.

Pasul 3. Desfiletează tubul inferior al bazei și scoate restul conectorilor.

P.S Vasul de narghilea Wookah include un filet din inox 1.4301 (V2A) cu gravura WOOKAH. Acest vas are o suprafață complet netedă, clar transparentă și lipsită de imperfecțiuni.

Fiecare narghilea Wookah include un sistem de blocare rapidă, o soluție tehnică, care permite montarea bazei pe vas cu o mișcare scurtă. De asemenea, are o conexiune tip magnetică care permite conectarea furtunului și a supapei la baza narghilelei fără garnituri. Bază și vasul au un număr de serie unic.

Toate modelele de narghilea Wookah vin împreună cu certificare de autenticitate și originalitate!
 

Îngrijirea narghilelei Wookah
 

Brandul Wookah ne propune modele de narghilea din lemn natural, care necesită câțiva pași speciali de îngrijire. Iată cum îngrijești corect o narghilea WOOKAH pentru a te bucura cât mai mult timp de beneficiile acesteia:

  • Spală toate piesele narghilelei după fiecare utilizare, inclusiv cele din lemn, folosind apă la temperatura camerei.

  • Evită fluctuațiile de temperatură, apă fierbinte/rece, deoarece acest fapt poate duce la degradarea pieselor.

  • Șterge toate elementele narghilelei, inclusiv cele din lemn cu o lavetă uscată la exterior și lasă toate componente să se usuce complet.

  • Folosește pentru conectori, bază, muștiuc perii speciale de curățare și de asemenea soluții speciale de curățare shisha cleaner.(VEZI AICI)

  • Păstrează narghileaua Wookah departe de razele soarelui și nu așeza produsul lângă o sursă de căldură. Acest lucru va proteja culoarea lemnului și va preveni crăpăturile.

O narghilea Wookah este o shisha premium pe care trebuie neapărat să o ai. Aceasta va fi o completare admirabilă la colecția personală și un start de senzație pentru orice începător. 

Nu mai sta pe ganduri, achiziționează acum orice model de narghilea Wookah și ai Transport Gratuit!

 

Relaxează-te altfel! Spor la fum!

Alexandra, Energy Hookah

Suport clienti 08:00 - 21:00

0760059528 office@energyhookah.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!