Doar 12 lei taxa de transport pentru comenzile cu ridicare din Easy Box-ul Sameday. Profită acum. Ai livrare în 24h*.

MOZE BREEZE TWO - Narghileaua Ta Premium Personalizabilă

MOZE BREEZE TWO - Narghileaua Ta Premium Personalizabilă


Așa cum era de așteptat, după succesul răsunător al modelului de narghilea Moze Breeze, producătorii, nu s-au lăsat ”pe tânjeală” și au adus în fața publicului iubitor de narghilea o nouă versiune a modelului emblematic Breeze.

Brandul german Moze Shisha ocupă un loc aparte în industria narghilelelor moderne datorită gustului estetic, a atenției deosebite la detalii și a funcționalității fără cusur a narghilelelor.
 

În spatele dimensiunii modeste a modelului de narghilea Moze Breeze TWO, sunt ascunse idei și impresii revoluționare, care provoacă orice pasionat de narghilea în a-și realiza o ”altă” narghilea la fiecare sesiune de shisha.
 

O narghilea - 4 moduri de personalizare = MOZE BREEZE TWO
 

Designerii companiei au observat că pe lângă plăcerea de a fuma, pe lângă aspectul narghilelei și savoarea mixului de narghilea, fumul este cel care ”face senzație” mai ales când ești cu prietenii sau într-un local cu specific shisha.
 

De aceea, modelul de narghilea Moze Breeze TWO, merge mai departe și ne propune un spectacol special de purjare și un design cu totul remarcabil. 
 

Combinația dintre oțel inoxidabil de înaltă calitate, din care sunt realizate toate componentele metalice și polioximetilena corpului garantează rezistența la factorii chimici și termici.
 

Bucură-te de o narghilea premium care va da un plus de savoare sesiunii tale de narghilea 
 

Narghilea Moze Breeze TWO este rezultatul unui amestec mai mult decât reușit de materiale calitative, experiență, creativitate și unicitate.
 

Brandul MOZE se afirmă încă o dată cu o narghilea care iese din tiparele clasice.
 

Un vas de narghilea robust, o garnitură + conector, o coloană din oțel inoxidabil, sleeve-uri  din rășină colorată și două farfurii din oțel inoxidabil gravate, pentru a completa totul. O combinație câștigătoare și bine gândită, pentru o Narghilea Premium care poate să-i satisfacă și pe cei mai pretențioși cumpărători.
 

Fiecare detaliu al modelului de narghilea Moze Breeze TWO a fost imaginat pentru ați oferi o narghilea unică, care poate fi personalizată în funcție de dorința ta.
 

Plăcută la ochi, Moze Breeze Two este, de asemenea, plăcut în utilizare
 

Detaliile și finisajele meticuloase sunt vizibile pe toate componentele acestui model de narghilea. Tubul inferior din oțel inoxidabil cu modele încrustate este echipat cu un difuzor detașabil. 
 

Narghilea Moze Breeze TWO are conectorul pentru furtun și conectorul pentru bază incluse. 
 

Vei avea deosebita plăcere ca în colet să găsești două farfurii pentru narghilea. Pe lângă scrumiera clasică gravată cu desene abstracte și delicate, este inclusă o a doua farfurie, de data aceasta plată. Și dincolo de a adăuga o notă unică, aceasta farfurie pentru narghilea are o utilizare foarte specifică...formează un mod de purjare spectaculos.
 

Achiziționând sleevuri colorate, poți schimba nuanța narghilelei de fiecare dată.
 

Da, ai citit bine. Moze ne propune diverse nuanțe pentru sleeve-uri cu care poți să-ți împrospătezi de fiecare dată narghileaua.
 

Aceste sleeve-uri sunt disponibile și pe site-ul nostru. Poți sa le vezi chiar aici.

 

În continuare, hai să descoperim cum poate fi personalizată narghileaua Moze Breeze Two în funcție de modurile de purjare.

 

  1. Modelul BOTTOM STEM PURGE  sau așa numita PURJARE CLASICĂ -  după cum îi spune și numele, acest tip de purjare este cel clasic în care fumul se ridică de la bază în direcția farfuriei. 

 

  • Pentru a obține acest lucru, elementul de suflare este plasat pur și simplu pe bază.

 

 

 

 

  1. Modelul TOP STEM PURGE - ne oferă un spectacol inedit, fumul iese de sub farfurie, se dispersează și coboară către vasul de narghilea. 

 

  • Pentru a obține acest efect, elementul de suflare este plasat sub farfuria (scrumiera) narghilelei.

 

 

  1. Modelul TOP PLATE PURG - un model de purjare interesant și unic, fumul se ridică de deasupra farfuriei spre creuzet, acoperindu-l în nori groși de fum.  

 

  • Obține acest mode de purjare prin plasarea elementului de suflare pe farfuria mai mare, iar adaptorul pentru creuzet plasat pe inelul de suflare.

 

 

 

 

  1. Modul DOUBLE PLATE PURGE - din punctul nostru de vedere, cel mai COOL și mai râvnit model de purjare.

 

  •  Obține efectul unui fum în cascadă prin folosirea ambelor farfurii (scrumiera + farfurie mică). Înșurubează a doua placă de carbon între elementul de suflare și adaptorul pentru creuzet. 

 

 

În concluzie, acest model de narghilea îți va oferi o experientă nouă de shisha pe care o poți personaliza după bunul plac.
 

Și nu uita: sesiunile de narghilea nu mai sunt ce-au fost.
 

Fii în pas cu ”moda” și achiziționează produse shisha moderne care să-ți satisfacă toate cerințele și care să te conducă la următorul nivel în arta shisha.
 

Aici, Alexandra - Florentina.

Relaxeaza-te altfel. Spor la fum!

Suport clienti 08:00 - 21:00

0760059528 office@energyhookah.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!