Doar 12 lei taxa de transport pentru comenzile cu ridicare din Easy Box-ul Sameday. Profită acum. Ai livrare în 24h*.

Creuzet Narghilea Solaris - informații utile despre creuzetele brandului Solaris

Creuzet Narghilea Solaris - informații utile despre creuzetele brandului Solaris

Creuzetul Solaris este un produs remarcabil al producătorului ucrainean din orașul Izmir. Brandul de creuzete Solaris a fost fondat în 2016 și într-un timp foarte scurt aceste creuzete au devenit solicitate nu numai în Ucraina, ci și în Europa și Rusia.

Logo-ul sub formă de floare cu șase petale, a luat naștere datorită persoanelor care au pus bazele acestui renumit brand: șase persoane au stat la originile companiei și au adus cea mai mare contribuție pentru dezvoltarea acesteia.

Se știe că, la început, fondatorii acestui brand erau doi frați, dar nu ne vom afunda în bârfe și speculații despre cearta celor doi, dintre care unul este reprezint de bransul Solaris, iar al doilea -  creuzetele sub brandul ST. Putem spune doar că această separare este propria lor alegere și fiecare dintre ei își dezvoltă acum propriul brand.

În prezent, creuzetele Solaris sunt reprezentate de mai multe linii de producție, dar mai jos vom discuta despre linia ”Solar System”: fiecare creuzet poartă numele uneia dintre planetele sistemului solar iar designul este în stilul planetei respective. Toate creuzetele Solaris au aspectul unui mic ghiveci de flori cu amprenta siglei producătorului. Pentru fiecare tip de creuzet narghilea Solaris se folosesc diferite tipuri de lut - roșu, alb sau maro.

În producția acestor creuzete se folosește tehnologia de vid, care permite obținerea porozității și higroscopicității optime (care are calitatea de a absorbi umiditatea din aer), iar datorită sistemului de ardere în trepte, creuzetele devin mai rezistente și mai solide. Calitatea și „indestructibilitatea” acestora sunt evidențiate și de diverse teste de impact efectuate de producător.

Fiecare creuzet narghilea Solaris este un hibrid, combinând cu succes modelul Killer și modelul Turkish, astfel rezultând un creuzet narghilea universal pentru toate tipurile de tutun - de la cel ușor la cel puternic.

Toate creuzetele Solaris sunt realizate manual, dar păstrează aceeași dimensiune și formă. Principalele diferențe între acestea sunt tipul de argilă folosit, aspectul dar și acoperirea acestora. Creuzetele Solaris sunt grele, cu pereți groși și fundul plat. 

Creuzetul de narghilea Solaris menține bine temperatura, se încălzește uniform și nu se supraîncălzește. Ca și dezavantaj față de celelalte creuzete, modelele Solaris necesită mai mult timp pentru încălzire și au nevoie de o temperatură mai ridicată pentru a le încălzi (aprox. 3 cărbuni). De asemenea, printre dezavantajele minore, unii utilizatori remarcă faptul că partea inferioară a creuzetului se încinge destul de tare, astfel, după sesiunea de narghilea acesta nu poate fi manevrat cu mâinile goale. Acesta este rezultatul unei etape complete de ardere, dar creuzetele de narghilea Solaris sunt foarte puternice și fiabile, pot fi ușor de curățat și nu se vor crăpa ușor.

În prima varianta, cea originală, partea superioară a creuzetelor Solaris era prea mică, iar utilizarea HMD-ului (smoke box) era deficitară, ceea ce îl făceau foarte incomod. Producătorul Solaris a luat în considerare toate comentariile negative și și-a îmbunătățit produsul.

Ca urmare, în prezent, creuztele de narghilea Solaris se remarcă prin:

 
  • Diametrul părții superioare a creuzetului a fost modificat, modelele actuale fiind perfecte pentru utilizarea cu HMD (smoke box);

  • Grosimea părții superioare a creuzetului a fost modificată, acest lucru facilitând durata de viața a creuzet;

  • Volumul pentru amestecului de tutun a crescut cu aproximativ 1-2 grame, astfel poți avea parte de sesiuni de narghilea de lungă durată,

  • creuzetul în sine a devenit mai greu, deci este mult mai rezistent la șocuri.

 

Să revenim. Modele Solaris din gama Solar System include următoarele modele de creuzete narghilea:

Marte: Creuzetul de narghilea Solaris Marte este o versiune clasică realizată din lut roșu, lucrat manual. Suprafața acestui creuzet este lucioasă, culoarea fiind maro uniform. 

Jupiter: Creuzetul de narghilea Solaris Jupiter este de asemenea realizat manual din lut roșu. Suprafata sa lucioasa este decorată cu argila alba. Pictura este realizată manual, astfel încât fiecare creuzet narghilea Solaris Jupiter este unic.

Mercury: Creuzetul de narghilea Solaris Mercury este realizat manual din argila roșie, înmuiată în lapte și supus unei arderi suplimentare, ceea ce crește rezistența la umiditate și îi confera o culoare neobișnuită - maro închis cu pete subtile.

 

Pluto: Creuzetul de narghilea Solaris Pluto este realizat manual din lut roșu. La fel ca și modelul anterior, este înmuiat în lapte și suplimentar supus la ardere. Se deosebește de Solaris Mercury datorită nuanței mai deschise și este lustruit suplimentar, ceea ce se vede din dungile caracteristice.

 

Venus: Creuzetul de narghilea Solaris Venus este realizat într-o nuanță foarte originală. Producătorul a combinat cu succes culorile maro închis și crem. Din păcate, modelul Solaris Venus nu a mai fost fabricat și nu mai este disponibil pe piață.

Charon: Creuzetul de narghilea Solaris Charon este realizat din argilă albă cu adaos de argilă refractară, care îi mărește rezistența. Deasemenea, la fel ca și celelalte creuzete Solaris acesta este realizat manual, după care este acoperit cu un strat de glazură cu pigment negru.

 

Titan: Creuzetul de narghilea Solaris Titan este realizat manual din lut alb cu adaos de șamotă pentru durabilitate. Acest produs este acoperit cu un strat de argilă roșie, care îi conferă o culoare delicată de piersică. Acest produs este un Best Seller pe site-ul nostru și se bucură de o oferta specială VEZI OFERTA AICI.

 


Phobos:
Creuzetul de narghilea Solaris Phobos este realizat din lut alb și trece prin trei tipuri de ardere. Datorită acestora, fiecare produs capătă un aspect individual unic.

Saturn: Creuzetul de narghilea Solaris Saturn este realizat din lut alb și decorat cu incizii sub forma de inele pe partea exterioară, după planeta Saturn. Acest model este glazurat atât în exterior cât și în interior.

 

Moon: Creuzetul de narghilea Solaris Moon (Luna) este un model foarte special și deosebit realizat de producătorul Solaris. Acesta și-a dorit să evidențieze culoarea satelitului pământului și a făcut-o destul de realist. Asemănările sunt adăugate și de mici cratere împrăștiate în creuzet. Creuzetul de narghilea Solaris Moon se deosebește de celelalte creuzete, fiind fosforescent. 

Creuzetele de narghilea Solaris Moon și Solaris Saturn sunt în ediție limitată.

Trebuie de menționat că, Brandul Solaris are și modele de creuzete Phunnel, complet sau parțial glazurate, pe care le găsiți și pe site-ul nostru. Dar despre acestea vom discuta într-un articol. 

Fiecare Creuzet Solaris, exceptând modelele phunnel, sunt ambalate într-un săculeț elegant, cu o etichetă care indică toate caracteristicile modelului - numele, materialul de fabricație, ce tehnologie a fost utilizată în producție, greutatea, înălțimea, diametrul, țara de producție.

Creuzetul pentru narghilea Solaris este foarte îndrăgit rândul ubitorii de shisha. Cei mai mulți sunt atrași de aspectul non-standard, precum și de raportul preț - calitate. Creuzetul de narghilea Solaris este potrivit pentru orice tutun de narghilea, atât ca rezistență la șocuri mecanice, cât și ca rezistență la temperaturi înalte. Tutunul arde uniform și complet. 

În creuzetul Solaris puteți pune aprox. 25 de grame de tutun cu o umplutură densă sau 12-15 grame cu o umplutură aerisită. Aroma este, de asemenea, în totalitate dezvăluită. Când fumezi, nu se simt mirosuri străine. După fumat, creuzetul poate fi spălat cu apă fără teama că se va crăpa.

În concluzie, creuzetele de narghilea de la Bransul Solaris sunt produse foarte demne și de înaltă calitate. Și dacă nu ai achiziționat încă, atunci, la următoarea achiziție ar trebui să iei în calcul și aceste creuzete. 

Dacă ai deja un creuzet Solaris, am fi bucuroși dacă ai împărtăși cu noi părerea ta.

 

Relaxează-te altfel! Spor la fum!

Alexandra, Energy Hookah


 

Suport clienti 08:00 - 21:00

0760059528 office@energyhookah.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!