Tot ce trebuie să știi despre Brandul Premium Wookah. Sfaturi utile despre ingrijirea unei narghilele Wookah.


 

Înainte de a vă oferi câteva sfaturi utile pentru îngrijirea narghilelei Wookah, hai să aflăm de ce este atât de iubit acest brand printre pasionații de narghilea.

 

Conceptul Wookah este o simfonie de rafinament și calitate.

 

“Why not make a hookah where the priority is quality, design and finish?”  S-au întrebat cei de la Brandul Wookah!

 

Pornind de la aceasta intrebare, brandul polonez și-a propus să realizeze un produs premium în care calitatea, designul și finisajele să fie într-o combinație absolut armonioasă. Fiecare detaliu, etanșare și îmbinare au fost gândite în amănunt, punându-se accent în primul rând pe calitate. Așa a luat viața ideea folosirii lemnului. 

 

Wookah este legatura dintre două cuvinte: narghilea și lemn!

 

 

Brandul Wookah, a atins culmi incredibile, in tehnica de a realiza narghilele durabile si, in acelasi timp, elegante. WOOKAH este de multă vreme cel care îndeplineste cele mai înalte standardele de calitate, de aceea, tot mai mulți oameni visează să-și achiziționeze propria narghilea Wookah.

Narghilele WOOKAH sunt realizate în Polonia. În procesul de realizare a narghilelelor aceștia folosesc mai multe tipuri de lemn, atât domestice, cât și exotice, ceea ce face ca fiecare piesă să fie unică. În afară de lemn, se folosesc materiale precum oțel inoxidabil, piele naturală, sticlă de cristal fără plumb, sticlă și ceramică. Fumul, care trece prin axul coloanei, destul de înalte, al narghilelei Wookah, este filtrat suplimentar de impuritățile dăunătoare și, de asemenea, îi reduce semnificativ temperatura. Acest lucru face fumatul să fie mai plăcut și mai sigur. Sistemul intern protejează fiabil lemnul de umiditate și fum. Lipiciurile, lacurile și “materialul lor secret” pe care îl folosesc pentru interiorul narghilelor sunt certificate pentru utilizare cu apă potabilă. Producătorul controlează cu strictețe calitatea produselor sale. Brandul Wookah a reușit să combine produse de înaltă calitate, aspectul lor luxos și grija pentru sănătatea clienților lor, intr-un singur produs: shihsa premium. Narghilelele sunt în principal lucrate manual, dar piese mai detaliate sunt realizate folosind mașini CNC. Produsul final este foarte convenabil și practic. Datorită asamblării rapide, nu vă împovărați cu bătăi de cap suplimentare. 

Pentru fanii sofisticați, brandul WOOKAH, a gândit o colecție cu un design total neobișnuit care pare a fi o revelație. La prima vedere, o narghilea complet din lemn. Dar aceasta ascunde o baza din oțel inoxidabil cu un strat special anticoroziv. Strălucirea fină a lemnului lustruit și detaliile extrem de elegante se ridică la nivelul reputației remarcabile a mărcii.

Brandul Wookah, se număra printre puținii producători de modele shisha premium.

Gama 24K gold-plated WOOKAH, pune la dispoziția împătimiților de narghilea, shisha unicat placate cu aur. Aceasta este cea mai scumpă linie a companiei, dar aspectul unic și măiestria justifică pe deplin costul.

 

Primul eveniment remarcabil al Brandului este ShishaMesse din 2015, de la Frankfurt, când aceștia au primit premiul “PRODUSUL ANULUI”, deși, producătorii sunt în industrie din 2005. În următorii ani, au continuat cu premii care îi clasează în topul brandurilor de narghilea.

 

Narghileaua WOOKAH este o shisha premium pe care trebuie neapărat să o ai. Aceasta va fi o completare admirabilă la colecția personală și un start de senzație pentru orice începător. Datorită politicii loiale de preț a producătorului, prețul pentru narghilea WOOKAH nu este deloc ridicat pentru ceea ce ne oferă. 

 

Faceți o comandă pe site-ul nostru și deveniți mândru proprietar al unei narghilea de calitate și statut care vă va satisface mulți ani! 

 

Pentru că Brandul Wookah au doar narghilele din lemn natural, acestea necesită câțiva pași speciali de îngrijire. Iată cum cureți și îngrijești corect o narghilea WOOKAH pentru a te bucura cât mai mult timp de beneficiile acesteia:

  • Spală piesele din lemn, cristal sau sticlă folosind apă la temperatura camerei.

  • Evită fluctuațiile de temperatură, apă fierbinte/rece, acest fapt poate duce la degradarea pieselor.

  • Clătește ușor baza din lemn și vasul folosind apă la temperatura camerei.

  • Șterge părțile din lemn cu o cârpă uscată la exterior și lasă ambele componente să se usuce complet.

  • Clătește tubul interior al muștiucului și mușticul folosind apă la temperatura camerei – cu ajutorul unei pâlnii. Curăță cu o perie specială în interior.

  • Furtunul se șterge la exterior cu o lavetă umedă, iar în interior se clătește cu apă la temperatura camerei, folosind o pâlnie. Lasă piesele până se usucă complet.

  • Elementele din oțel inoxidabil se spală sub jet de apă și se șterg cu o cârpă moale din microfibre.

  • Celelalte elemente cum ar fi garniturile și conectorii se spală sub jet de apă, după fiecare utilizare, lăsându-le la uscat pe un șervețel sau prosop.

  • Păstrează narghileaua WOOKAH departe de razele soarelui și nu așeza produsul lângă o sursă de căldură. Acest lucru va proteja culoarea lemnului și va preveni crăpăturile.

 

Acum că știm toate detaliile despre brandul Wookah și cum să o îngrijim hai să vedem cum se demontează corect o narghilea WOOKAH:

Pasul 1. Scoate furtunul din bază și îndepărtează muștiucul. Ține cont că partea din inox a mustiucului nu este demontabilă, deci nu trebuie să o forțezi.

Pasul 2. Scoate baza de pe vas. Deșurubează conectorul de creuzet și scoate farfuria.

Pasul 3. Desfiletează tubul inferior al bazei și scoate restul conectorilor.

 

Acum narghileaua este complet demontată.

 

P.S Vasul shisha transparent WOOKAH este realizat manual din sticla prin procesul de suflare. Include filet din inox 1.4301 (V2A) cu gravura WOOKAH. Acest vas are o suprafață complet netedă, clar transparentă și lipsită de imperfecțiuni.

 

Fiecare narghilea WOOKAH include un sistem de blocare rapidă, o soluție tehnică, care permite montarea bazei pe vas cu o mișcare scurtă. De asemenea, are o conexiune magnetică care permite conectarea furtunului și a supapei la baza narghilelei fără garnituri. Bază și vasul au un număr de serie unic.

Produsele brandului Wookah vin împreună cu certificare de autenticitate!

 

Nu mai sta pe ganduri, achiziționează acum orice model de narghilea Wookah și ai Transport Gratuit!

 

Spor la fum!

Alexandra, Energy Hookah

Related Post

Whatsapp Chat
Cu ce te putem ajuta? Suntem aici pentru tine!
Energy Hookah

Abonează-te la newsletter

Rămâi conectat cu noutățile și promoțiile noastre.

* E-Mail:

Whatsapp Chat
Cu ce te putem ajuta? Suntem aici pentru tine!
Energy Hookah