De ce să alegi o narghilea premium?


După o zi lungă, stresantă și aglomerată, nu vrei decât să te relaxezi cu o narghilea. Fie că ești acasă sau într-un local, alegerea narghilelei trebuie să fie una responsabilă.

Pe piață există nenumărate branduri de narghilea, care mai de care mai sofisticate, create din materiale diferite, în dimensiuni și culori la alegere. Practic, câte narghilele, atâtea prețuri.

Și atunci te vei întreba – de ce să dau 1500 de lei pe o narghilea când pot găsi și la 300 de lei?

Noi am rezuma răspunsul la o singura sintagma: DAI UN BAN ȘI STAI ÎN FAȚĂ.  

Tot mai multe narghilele, au prețuri frumușele, însă, povestea din spate prețului este una complexă, avantajele unui produs premium fiind mult mai mari decât în cazul unui produs cu preț redus.

Mai jos, voi explica pe îndelete care sunt principalele beneficii aduse de o narghilea de premium astfel încât să înțelegi de ce unele modele ajung la 1000, 1500, 2500 și chiar până la 10.000 de lei plus. Și mai ales de ce prețul este just, chiar dacă unora li se pare un preț exagerat.

Avantajele merg în două direcții mari și late – utilitate (calitate) și plăcere (extravaganță). Evident, calitatea face diferența! Iar calitatea superioara costă mai mult, se subînțelege.

1. UTILITATE

Produsele din categoria premium sunt realizate întotdeauna din materiale de calitate excepțională – fapt ce contribuie, în primul rând, la durabilitatea în timp a narghilelei. Ceea ce înseamnă că o sisha mai scumpă te va ține ani la rândul, spre deosebire de o narghilea ieftină care îți poate da bătăi de cap în scurt timp de la achiziționare. Dacă faci un calcul pe termen lung, e foarte posibil să ieși în avantaj – chiar dacă investiția inițială este mai mare. Rezistența materialelor, măiestria cu care sunt realizate narghilelele de lux și atenția deosebită la detalii,  sunt punctele cheie – mai ales atunci când narghileaua se folosește zilnic.

În al doilea rând, o narghilea creată din materiale premium va asigura o sesiune de fumat la un alt nivel față de o narghilea ieftină. În categoria premium se încadrează, de exemplu, narghilele din inox, care au un grad mare de rezistenta la coroziune, sunt ușor de întreținut și au un aspect plăcut.

Totodată, finisajele extraordinare, realizat manual necesită timp și investiție mai mare din partea producătorului – ceea ce se traduce în costuri mai mari pentru mâna de lucru, implicit pentru prețul final de vânzare. Atunci când sunt utilizate materiale naturale, de calitate, să fii sigur că și execuția este pe măsură.

Așa iau naștere narghilelele de top.

În plus, producătorii specializați – precum brandul WOOKAH sau brandul Moze nu fac rabat de la designul spectaculos care să transforme o narghilea bună din punct de vedere funcțional într-o adevărată capodoperă estetică. O narghilea modernă de lux va face deliciul oricărui privitor pasionat de frumos. Măiestria cu care producătorii amintiți anterior reușesc să creeze narghilele este de neegalat pe piață.

Așadar, prețul se justifică prin materialele calitative folosite, prin tehnica deosebită de concepere, prin tradiția pe care o au pe piața de narghilele, prin designul rafinat, prin timpul dedicat micilor detalii care fac o narghilea pur și simplu perfectă în utilizare.

 

2. PLĂCERE

Pe de altă parte, în procesul de achiziție este implicată și latura emoțională – anume plăcerea oferită de deținerea produsului în sine. Atunci când ești mulțumit de utilizarea narghilelei, pur și simplu, te simți bine.

Chit că ești doar tu în intimitatea casei tale la finalul unei zile lungi, chit că îți inviți prietenii la o sesiune de fumat și povești, vei simți o satisfacție interioară când utilizezi o narghilea cu aspect remarcabil și funcționalități speciale ce asigură o sesiune savuroasă, fără bătăi de cap în pregătire sau curățare.

Nu face compromisuri când vine vorba de confort și micile plăceri ce te relaxează. Mizează pe o narghilea pe gustul tău și banii cheltuiți pe achiziționare se vor întoarce sub formă de momente de bucurie și răsfăț.

Dacă îți dorești o narghilea de top care să fie în concordanță cu stilul tău de viață, să reflecte venitul tău peste medie, să se ridice la standardele statului tău social, o narghilea care să rezoneze cu personalitatea ta dinamică  – atunci îți recomand din suflet să mizezi pe faptul că o narghilea premium asigură o experiență premium.

Când vine vorba de standarde înalte, noi, cei de la Enegy Hookah, ne dorim să livrăm doar ce este mai bun. Tocmai de aceea am adus mai aproape de tine narghilele de lux și produse premium din această nișă. Garantăm cea mai înaltă satisfacție când vine vorba de o sesiune de narghilea cu adevărat specială!

Spor la fum,

Alexandra, Energy Hookah

Whatsapp Chat
Cu ce te putem ajuta? Suntem aici pentru tine!
Energy Hookah

Abonează-te la newsletter

Rămâi conectat cu noutățile și promoțiile noastre.

* E-Mail:

Whatsapp Chat
Cu ce te putem ajuta? Suntem aici pentru tine!
Energy Hookah