Cum alegem un vas pentru narghilea?

Din ce este alcătuită o narghilea?

Elementele principale a unei Shisha sunt: vasul narghilelei (sau bolul narghilelei), baza narghilelei (sau coloana narghilelei), farfuria narghilelei (sau scrumiera narghilelei) furtunul și muștiucul. Vasul pentru shisha servește ca “temelie” pentru întreaga narghilea și este responsabil pentru stabilitatea întregii structuri a narghilelei.

Bolul narghilelei reprezintă recipientul în care se toarnă lichid (cel mai des apă, dar sunt și excepții: lapte, vin sau suc) pentru purificarea fumului de tutun și răcirea acestuia. Astfel, apa din vasul pentru shisha funcționează ca un filtru: unele dintre produsele de ardere și aditivii chimici sunt reținuți în apă. Lichidul hidratează și răcește fumul - ceea ce face sesiunea să fie mai ușoară și mai plăcută.

 

Pe piață există mai multe tipuri de vase pentru narghilea – din sticlă, cristal, metal, plastic.

 

Cele mai multe narghilele vin cu vase din sticlă. Vasele din sticlă sunt ușor de curățat, rezistente la umiditate și la temperaturi ridicate. Vasele transparente sunt mult mai profitabile deoarece ele permit controlarea nivelului de apă.Aceste boluri pentru narghilea sunt ideale pentru începători!

Vasele pentru narghilea din cristal au o calitate premium ce asigură o experiență remarcabilă ori de câte ori sunt folosite.  În plus, sunt mai mici șansele să apară fisuri în timp. Vasele pentru shisha de cristal au un preț mai ridicat decât vasele din sticlă, însă avantajul este că pot fi schimbate mult mai rar.Vasele din cristal pentru narghilea sunt adevărate opere de artă.Majoritatea producătorilor au investit mult timp și bani în realizarea lor, ele fiind lucrate manual de la procesul de suflare până la tăierea desenelor.

Dacă dorești experiențe excentrice învăluite în opulență, alege un vas din cristal!

Vasele pentru narghilea din metal sunt excelente pentru persoanele cu două mâini stângi, neîndemanatice, astfel că riscul de a sparge vasul este mai mic. Însă vasele pentru shihsa din metal nu sunt la fel de întâlnite ca cele din sticlă. Cererea pentru acestea este mai mică, deoarece sunt incomode: nivelul apei nu este vizibil în ele și în timp, metalul se oxidează.

 

Plasticul este cel mai nesatisfăcător material pentru vasele de narghilea. Singurul aspect pozitiv de luat în calcul la vasele din plastic este prețul relativ redus. Cu toate acestea, avantajul este neutralizat de faptul că aceste vase absorb ușor atât mirosul, cât și culoarea, și sunt mai greu de curățat. Iubitorii de narghilea îl achiziționează extrem de rar: arată estetic plăcut, dar este foarte incomod. Dacă dorești un dispozitiv durabil, nu este indicat să alegi această opțiune.

 

Achiziționarea unui vas pentru narghilea nu mai este o problemă deoarece tot mai mulți comercianți pun la dispoziția clienților lor o gamă complexă de vase pentru narghilea diversificate. În funcție de bugetul disponibil și de dorințele clienților, piața oferă atât vase de shisha la prețuri foarte accesibile, cât și vase de narghilea premium la standard înalte și cu design inedit. 

 

Alegerea unui vas pentru shisha necesită în primul rând cunoașterea narghilelei pentru care ei nevoie de bol pentru shisha. În funcție de modelul narghilelei, alegerea vasului este foarte simplă. 

 

Pe Energyhookah.ro gasești o gamă variată de vase pentru narghilea de la cele mai cunoscute brandri de Shisha: MOZE sau WOOKAH.

 

Mizează pe un vas cu sticlă mai groasă și un fund stabil. La orice narghilea comandata de pe site-ul nostru vei primi CADOU  un fund special pentru vasul de narghilea. Astfel, vasul va fi mai stabil. Totdată, alege vasul e shisha în funcție de lungimea bazei narghilelei - cu cât baza este mai lungă, cu atât mai mult e nevoie de un vas mai lung.  Nu uita să verifici etanșarea bazei pe noul vas de narghilea.

 

Recomandarea noastră este să alegi un vas transparent deoarece va ușura procesul de realizare a narghilelei și nu va trebui să stai tot timpul cu bidoane însemnate sau recipiente gradate

Spor la fum!

Alexandra, Energy Hookah


Related Post

Whatsapp Chat
Cu ce te putem ajuta? Suntem aici pentru tine!
Energy Hookah

Abonează-te la newsletter

Rămâi conectat cu noutățile și promoțiile noastre.

* E-Mail:

Whatsapp Chat
Cu ce te putem ajuta? Suntem aici pentru tine!
Energy Hookah