Cele mai bune alternative pentru tutunul de narghilea


Sesiunea de shisha este o activitate relaxantă, pe care o practică din ce în ce mai mulți oameni, în cafenele, restaurante sau chiar în propria casă.

Cu toate acestea, unii consumatori sunt în continuare îngrijorați cu privire la efectele negative și dependente pe care tutunul le poate avea asupra lor.

Dacă și tu te numeri printre aceștia, există câteva alternative pentru tutunul de shisha pe care le poți încerca!

Arome pe bază de frunze de ceai – o alternativă cunoscută la tutunul de narghilea

Special concepute pentru iubitorii de senzații noi, și atenți la sănătatea lor, aromele pe bază de frunze de ceai s-au poziționat pe piața de câțiva ani. Cele mai cunoscute Branduri care comercializează astfel de produse sunt Puer și Chabacco, producători care își au rădăcinile în Rusia.

Niciunul dintre produsele disponibile pe site-ul nostru nu conține tutun sau nicotină, însă sunt special concepute să ofere o experiență similară sau mai bună decât cea clasică. Iată de ce spunem asta:

·        există o multitudine de arome – ceea ce înseamnă că vei găsi ceva pe gustul tău și vei avea cum să experimentezi

·        nu poți arde sau încălzi prea tare frunzele de ceai – spre deosebire de tutun, aceste arome își păstrează savoarea la temperaturi foarte înalte

·        fumul oferit este unul mai dens decât cel provenit de la o narghilea clasică și consistent pe tot parcursul sesiunii

·        aroma pe baza de frunze de ceai poate fi utilizata imediat – cantitatea de melasă este perfectă, deci nu este nevoie să elimini excesul de umezeală.

Așadar, aromele pe bază de frunze de ceai rămân o alternativă demnă de luat în calcul pentru tutunul de narghilea, dacă îți dorești o experiență nouă.

Te întrebi ce arome poți găsi pesite-ul nostru? Ai peste 40 de variante, de la cei doi mari producători!

Aromele Chabacco

Acestea sunt fabricate din frunze de ceai verde chinezesc din soiul Tie Guan Yin, de cea mai înaltă calitate, iar diversitatea lor este impresionantă. Aceștia se disting prin: Durata fumatului și bogăția gustului, fiind în același timp, baza ideală pentru mixologie. Chabacco NU conține: conservanți, coloranți, acizi sau aditivi nocivi.

Cei de la Chabacco sunt prezenți în magazinul nostru on-line cu arome precum: pepene galben cu mango, mentă cu gheață sau înghețată tropicală.


Aromele Puer

Au aceleași proprietăți și origini, însă sunt mult mai variate. Acestea au la bază frunzele de ceai Pu-Erh. În ciuda faptului că aroma nu conține tutun, amestecul este suficient de puternic. Va atrage atât începătorii cât și profesioniștii în domeniu.

Printre preferatele clienților noștri se numără: ciocolata cu mentă, dublu măr, pepene roșu cu gheață  cât și gusturile mai exotice cum ar fi: mango, ananas sau banană.

Aromele Ways, pe bază de celuloză – o inovație ca alternativă pentru tutunul de narghilea

Printre invențiile cele mai recente ale cercetătorilor care încearcă să înlocuiască tutunul se numără și aromele Ways, pe bază de fibre de celuloză. Mulți dintre fumători afirmă că acestea oferă cea mai apropiată experiență de clasica narghilea, ca aspect și mod de folosire.

Această aromă oferă un gust pronunțat iar fumul este dens pe tot parcursul sesiunii de shisha.

Pe site-ul nostru există mai multe combinații dintre care poți alege, formate în general din mai multe arome de bază. Pepene roșu, bomboane și mentă este combinația care i-a impresionat pe cei mai mulți dintre clienții noștri!

Pietre aromate – o variantă alternativă mai puțin utilizată pentru tutunul de narghilea

Printre variantele mai puțin cunoscute care pot înlocui tutunul de narghilea se numără și pietrele aromate. Acestea sunt îmbibate în glicerină și arome, iar în timpul sesiunii emană acele arome până când se usucă din cauza căldurii.

Ele pot fi apoi reutilizate, dacă sunt îmbibate din nou în aromă. Sesiunile pe bază de pietre aromate nu sunt foarte intense, iar durata lor este una destul de scurtă.

In concluzie, există multe optiuni de a alege aromele pentru fiecare tip de fumător de shisha: iubitorii de senzații tari, cei care vor să experimenteze arome noi și cei care își doresc o sesiune ușoară, în cadrul căreia să socializeze cu prietenii.

Indiferent dacă ești sau nu consumator de tutun sau nicotină, vei putea găsi o variantă potrivită pentru tine în magazinul nostru online. Încearcă una dintre cele peste 40 de arome disponibile și spune-ne ce crezi despre ea!

Whatsapp Chat
Cu ce te putem ajuta? Suntem aici pentru tine!
Energy Hookah
Whatsapp Chat
Cu ce te putem ajuta? Suntem aici pentru tine!
Energy Hookah