Arome narghilea solo

Afiseaza: 1-12 din 12 produse

 Filtre

Considerăm că, cel mai important lucru atunci când pregătești o narghilea acasă, este alegerea amestec de tutun. Poți alege un mix gata creat de producătorii de tutun shisha sau puteți alege să mixezi tu, aromele tale preferate. Am pregătit pentru tine un articol, despre mixologia aromelor de narghilea unde poți găsi informații prețioase, pentru a crea un mix original.
 

VEZI ARTICOLUL AICI 

 


 

 

Pentru a face cel mai delicios mix trebuie să știți cum să amesteci corect aromele și ce arome sunt cel mai bine combinate între ele, în amestec.

 

Unii fumători de narghilea, începători, se pot întreba ce este un amestec de narghilea? Răspunsul este: un mix (gust) obținut prin amestecarea tutunului cu diferite arome.

Amestecurile de tutun pot fi împărțite în cinci categorii - dulce, acru, proaspăt, picant și original, în funcție de gustul dominant.

Iată o sugestie după care te poți ghida în realizarea unui mix.

Poți pune ca aromă principală o aromă de fructe:
vezi aici aromele solo. Poți pune:  un măr, piersică, pepene, zmeură sau banană. Poți completa aroma aleasă un amestec de fructe exotice, iar ca gust de nuanță poți adăuga după preferință: gheață sau mentă. 

Când te gândești la un amestec, trebuie să ții cont de o regulă importantă - gustul principal ar trebui să domine amestecului de tutun. Aroma principală ar trebui să fie de până la 70% din volumul total al creuzetului. Aroma suplimentară este de a oferi un postgust plăcut, raportul său optim este de până la 40%. 

De reținut faptul că un amestec 50/50,uneori, poate fi nereușit, deoarece este dificil să menții un echilibru între arome și ca urmare nu vei obține un mix plăcut, ci un amestec de neînțeles cu un gust dubios.

Aromele de narghilea solo pot fi folosite atât ca gust principal, secundar dar și de nuanță.

Nu-ți fie teamă să experimentezi!

Crede-mă, vei obține niște combinații atat de reușite încât și tu te vei mira. Tot ce trebuie să faci este să încerci, să încerci și iar să încerci.

Suport clienti 08:00 - 21:00

0760059528 office@energyhookah.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!