Comandă acum produsele tale preferate! Plătește online cu cardul și alege să le primești rapid în EasyBox. Taxă de transport doar 12 lei. Simplu, convenabil și eficient!

Arome narghilea fresh

Afiseaza: 1-18 din 18 produse

 Filtre

Aromele fără tutun și fără nicotină sunt o alternativă excelentă pentru tutunul clasic și pentru tutunul de narghilea. Aceste arome sunt perfecte pentru cei care doresc să renunțe la fumat sau nu sunt pregătiți să încerce tutunul, încă.
 

Dacă ești în căutare de arome fresh, dar care să nu conțină tutun sau nicotină, această categorie este pentru tine. Alegeți aroma potrivită și bucură-te de un gust proaspăt și revigorant. 


 

Aromele fără tutun și fără nicotină diferă de tutunul clasic nu doar prin gust, ci și prin efectul fumatului. Prin urmare, atitudinea față de aceste arome fără tutun și fără nicotina este pur individuală pentru fiecare persoană în parte. De obicei,  persoanele obișnuite cu tutunul de narghilea nu pot aprecia alte produse, chiar dacă sunt foarte gustoase și aromate. 
 

În principiu, aromele fără tutun și fără nicotină sunt alese de persoanele care pun mai mult accent pe sănătatea lor și nu doresc să devină dependenți de consumul de nicotina sau tutun. 

Pe site-ul nostru găsești arome pe baza de frunze de ceai sau pe bază de fibre de celuloză, deci nicotina și tutunul sunt complet excluse. 

Este foarte important să nu confunzi tutunul fără nicotină cu aceste arome fără tutun și fără nicotină, deoarece diferența dintre ele este enormă. Aromele fără tutun și fără nicotină sunt făcute pe baza componentelor plantelor și nu pe o frunză de tutun, ceea ce înseamnă că nu va conține absolut nicio rășină dăunătoare.

Cel mai adesea, frunzele de ceai sunt luate ca bază, se adaugă în mod tradițional melasă, glicerina pentru fum, dar nu se adaugă nicotină lichidă pentru tărie.

Tăria amestecurilor de narghilea fără tutun și fără nicotină este luată din: teină : considerată cofeina din ceai, pentru un plus de energie,  tanin : considerat afrodisiac și un antioxidant puternic și teofilină: care stimulează alimentarea organismului cu oxigen.

 

Iată o listă cu  3 arome de narghilea fresh, fără tutun și fără nicotină:

 
  • Aroma Narghilea Tabu - Grape Cola, 50g -  poți savura gustul unei băuturi legendare acompaniat de note dulci- acrișoare de struguri negri Isabell. Un amestec irezistibil, ideal pentru toți iubitorii de arome fresh și revigorante.
 
  • Aroma Narghilea Ways Love66, 200g - sigur și mai mult ca sigur, toți iubitorii de narghilea știu aceast gust. Trebuie să remarcăm însă, și această aromă de la Ways, pe bază de fibre de celuloză care imită perfect unul dintre cele mai cunoscute tutunuri de narghilea. O aromă strălucitoare, bogată și complexă. Un amestec luminos neobișnuit din diferite fructe dulci în combinație cu mentă răcoritoare.
 

 

Suport clienti 08:00 - 21:00

0760059528 office@energyhookah.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!