Aprinzator Carbuni Narghilea

După o zi tensionată meriți o oază de liniște și relaxare. Fie că preferi să stai în confortul casei tale, urmărind un film sau fie, vrei să petreci alături de prieteni, o sesiune de narghilea este tot ce ai nevoie după o zi agitată. Shisha este modalitatea perfectă de a te detensiona și de a ține stresul departe. În zilele noastre, narghileaua a devenit incredibil de populară și solicitată atât în localuri cât și acasă.

Pentru o sesiune de shisha reușită, pe lângă narghilea și celelalte accesorii vei avea nevoie și de cărbuni. Iar ca să aprinzii cărbunii, ai nevoie de o plită. Și nu plita din bucătărie ci de un aprinzător special pentru cărbunii de narghilea. Astfel, puteți aprinde cu ușurință cărbunii pentru narghilea în doar cateva minute, fără alte echipamente necorespunzătoare

Plita pentru carbunii de shisha simplifică și accelerează procesul de preparare a cărbunelui. Cu ajutorul aprinzatorului de cărbuni pentru narghilea, cărbunii vor fi încălziți uniform. Plita pentru cărbunii de narghilea este ușor de transportat și de luat cu tine în vacanțe, singurul minus fiind că trebuie conectat la o sursă de curent.

Totodată, dacă ai un local în care shisha este în meniu, este neapărat să ai o Plita Electrica Pentru Aprinderea Carbunilor De Narghilea deoarece, cu ajutorul acesteia poți aprinde simultan, un număr mare de cărbuni (15 buc), ceea ce îți micșorează timpul de preparare a narghilelei. 

Sugestii generale pentru încălzirea cărbunilor:

  • Atunci când aprindeti cărbunii de narghilea, este necesar să îi întoarceți când aceștia s-au aprins până la jumătate, astfel veți avea parte de o încălzire uniformă a cărbunelui pentru shisha. 

  • Cărbunii de narghilea vor fi gata, în momentul în care aceștia devin de culoare roșu aprins, iar marginile vor căpăta o nuanță gri, fără zone negre.

  • Părțile laterale ale cărbunelui de narghilea nu ar trebui să fie supraîncălzite, deoarece cubul se poate sparge și își poate pierde din proprietăți. 

  • Înainte de a pune cubul preîncălzit pe Kaloud sau pe folia de aluminiu, sufla-l pentru a îndepărta excesul de cenușă.

Toate produsele de pe site-ul nostru sunt atent selecționate, ambalate și livrate in 24h de la plasarea comenzii, iar pentru comenzile mai mari de 199 lei, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT

 

Stoc epuizat
 0 Review

Plita Electrica pentru Aprinderea Carbunilor de Narghilea

Plita electrica este destinata aprinderii carbunilor pentru shisha. Aceasta plita este creata d..

115,00lei

Stoc epuizat
 0 Review

Plita Electrica pentru Aprinderea Carbunilor de Narghilea, 15 carbuni, 1000W

Sesiunile de narghilea ar trebui sa aduca momente de relaxare, iar pregatirea narghilelei trebuie sa..

192,00lei

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Whatsapp Chat
Cu ce te putem ajuta? Suntem aici pentru tine!
Energy Hookah
Whatsapp Chat
Cu ce te putem ajuta? Suntem aici pentru tine!
Energy Hookah